PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
Zaradi bolezni v ansamblu vse ponovitve predstave Peter Pan odpadejo, predstavo Štiri črne mravljice pa nadomeščamo s predstavo Kdo je napravil Vidku srajčico.

Iz nekoč v danesPravljični večer, trajanje 80 min

  3+
V sodelovanju Lutkovnega gledališča Ljubljana s pravljičarko Anjo Štefan in 3. programom Radia Slovenija – programom ARS je nastal cikel pravljic za otroke in odrasle, ki smo ga poimenovali Iz nekoč v danes.

Poleti so ga obiskovalci lahko spremljali na prostem, v parku Tivoli, v Arboretumu Volčji Potok in v Metliki. Tokrat pa prihaja v okviru festivala Bobri.

Pravljice bodo pripovedovali igralke in igralci Ana Hribar, Jure Lajovic, Miha Arh, Nina Ivanič, Ajda Toman, Alenka Tetičkovič, Zala Ana Štiglic, Polonca Kores, Jan Bučar, Rok Kunaver in Aja Kobe. Program bo povezovala pravljičarka Anja Štefan. Po različnih svetovnih izročilih jih bo spremljal harmonikar Janez Dovč.

Za vstop v dvorano potrebujete potrdilo o izpolnjevanju PCT pogoja. Izjema so otroci do 15. leta. Prav tako so obvezne maske, izjema so otroci do 6. leta.
Lutkovno gledališče Ljubljana
Igralke in igralci: Ana Hribar, Jure Lajovic, Miha Arh, Nina Ivanič, Ajda Toman, Alenka Tetičkovič, Zala Ana Štiglic, Jan Bučar, Rok Kunaver in Aja Kobe
Povezovalka: Anja Štefan
Harmonikar: Marko Hatlak
Vsa zasedba
Kritike