Skozi tisočere zgodbe

  3+
Skozi tisočere zgodbe, foto Žiga Živulović/FA BOBO
Knjigarna v Lutkovnem gledališču Ljubljana je specializirana otroška knjigarna z izborom vrhunske literature za otroke in mlade, kjer so obiskovalcem na voljo tudi vse informacije o programu Lutkovnega gledališča Ljubljana in vstopnice za ogled predstav in drugih dogodkov v gledališču. Ob ponedeljkih se v knjigarni odvijajo branja, ki smo jih poimenovali "Skozi tisočere zgodbe". Igralci iz različnih slovenskih gledališč otrokom berejo knjige slovenskih in tujih avtorjev.

V ponedeljek, 15. oktobra ob 17h vabljeni na pravljice iz MODRIH PTIČJIH MISLI, ki jih bo pripovedovala avtorica Alenka Spacal. Slikanica je pravkar izšla pri založbi Bajalka in prinaša devet duhovitih ptičjih zgodb. Nekatere male modre pernate junakinje se učijo brati, druge se spopadajo z domačimi nalogami ali umivanjem, nekatere pa sanjarijo o kravatastih igračah, maminem poljubčku ali počitnicah.

Ponedeljek, 22 10.:

Saša Tabakovič bere knjigo Krasna zgodba

Ponedeljak, 29. 10.:

Alenka Tetičkovič bere Čarovniški dvorec in druge čarovniške zgodbe


Branje je del kulturnega programa knjigarne, ki ga sofinancira Javna agencija za knjigo Republike Slovenije. Vstop je prost.


Vsa zasedba
Predstave
PROST VSTOP
22.10.2018 ob 17:00
Prizorišče: Knjigarna LGL
PROST VSTOP
29.10.2018 ob 17:00
Prizorišče: Knjigarna LGL
Kritike
3 reasons to book on our web site