Skozi tisočere zgodbeBranje, trajanje 30 min

  3+
Knjigarna v Lutkovnem gledališču Ljubljana je specializirana otroška knjigarna z izborom vrhunske literature za otroke in mlade, kjer so obiskovalcem na voljo tudi vse informacije o programu Lutkovnega gledališča Ljubljana in vstopnice za ogled predstav in drugih dogodkov v gledališču. Ob ponedeljkih se v knjigarni odvijajo branja, ki smo jih poimenovali Skozi tisočere zgodbe. Igralke in igralci iz različnih slovenskih gledališč otrokom berejo knjige slovenskih in tujih avtorjev.

V januarju bodo brali Alenka Spacal (13. 1.), Miha Arh (20. 1.) in Judita Zidar (27. 1.).

Igralec Miha Arh, član igralskega ansambla Lutkovnega gledališča Ljubljana, bo otrokom bral iz knjige Roalda Dahla Gravža. Knjigo je izdala založba Sanje, v reviji Otrok in družina pa so o njej zapisali: "Napeta zgodba, polna duhovitih domislic, kjer na koncu vendarle zmaga dobro nad slabim ... Branje ponuja nešteto razmišljanj o čisto običajnem vsakdanjem življenju, z otroki pa se lahko pogovarjate o medsebojnih odnosih in spoštovanju, ne samo ljudi, temveč tudi narave in živalskega sveta."

Branje je del kulturnega programa knjigarne, ki ga sofinancira Javna agencija za knjigo Republike Slovenije. Vstop je prost.


Vsa zasedba
Predstave
PROST VSTOP
27.01.2020 ob 17:00
Prizorišče: Knjigarna LGL
Kritike
3 reasons to book on our web site