Rezervacije

Ponudba ustvarjalnih delavnic ter drugih aktivnih oblik spoznavanja skrivnosti gledališča, ki otrokom, učencem in dijakom omogočajo aktivno spoznavanje in celostno doživljanje gledališke umetnosti, je namenjena organiziranim skupinam otrok iz vrtcev in šol. Po ogledu predstav, ki so prilagojene različnim starostnim stopnjam, omogočamo neposreden stik z ustvarjalci, pogovore s strokovnjaki, ustvarjalne delavnice, različne vodene oglede gledališkega zaodrja. 

Gledališče je prostor močne izkušnje. Je prostor, kjer se pri razvijajočih otrocih in mladini intenzivirajo vsa čutila: vidijo, slišijo, čutijo, mislijo in doživljajo, s čimer se bogati in krepi tudi njihova zmožnost razumevanja. Vse programe, namenjene otrokom in mladini, ustvarjamo z mislijo na razvojne stopnje naših mladih obiskovalcev, zato je pri vsakem programu posebej označena priporočljiva spodnja starostna meja, ki jo skrbno določimo glede na vsebino in dolžino vsakega programa. Pedagogom svetujemo, da upoštevajo priporočljivo starost otrok, saj bodo otroci le tako lahko spremljali dogajanje in ga polno doživeli.

Za skupinske obiske predstav in drugih programov se dogovorite vnaprej. Priporočamo vam, da nam svoje želje glede obiska sporočite že na začetku sezone. Vaše povpraševanje nam lahko pošljete prek informativnega obrazca,
na podlagi katerega vas bomo poklicali in skupaj uskladili podrobnosti.

Špela Juntes
T 01 300 09 76
E organizacija@lgl.si
Skupinski obiski gledališča

Rezervacije

Se zanimate za obisk predstave ali naših programov?
Pošljite nam vaše podatke in v najkrajšem času vam bomo odgovorili.

Naziv vrtca/šole*:
Naslov šole/vrtca (ulica, pošta, kraj)::
Kontaktna oseba*:
Elektronska pošta*:
Kontaktni telefon*:
Starost otrok:
Število otrok v skupini:
Vaše sporočilo:
Želite prejemati spored in novice po elektronski pošti?
3 reasons to book on our web site