Na glavno vsebino
Kraljestvo
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
Obveščamo vas, da bo blagajna in knjigarna LGL v ponedeljek, 26. 2., zaprta do 16. ure. V četrtek, 29. 2., bo odprta od 11.30 dalje. Hvala za razumevanje.
/default/Predstave/Desetnica/Desetnica_bener_LGL_SLO_1.jpg
PREDSTAVE V PRIHODNJIH DNEH
      Za otroke       Za mladino in odrasle   A   Abonma
Novice
15.02.2024
Po uspešnem oktobrskem gostovanju predstave Da te ni sram, se v avstrijski Dschungel Wien ta teden vračamo z uspešnico Nekje drugje.
18.01.2024
Igralskemu ansamblu Lutkovnega gledališča Ljubljana sta se v zadnjem času pridružila dva nova člana, igralca Voranc Boh in Martin Mlakar, ki ju boste v teh dneh lahko spoznavali v dveh lutkovnih predstavah za odrasle.
08.11.2023
V 76. letu starosti se je poslovil dolgoletni sodelavec LGL, igralec in lutkovni animator Jernej Slapernik. V 40-letni karieri v Lutkovnem gledališču Ljubljana je sodeloval v več kot sedemdesetih premiernih uprizoritvah.
30.10.2023
Prejšnji petek, 27. 10. 2023, smo v Lutkovnem gledališču Ljubljana priredili dobrodelno lutkovno predstavo Zajčkova hišica, ki ji je sledila licitacija predmetov in umetniških del.

Prijavite se na e-novice

Prijava

Z veseljem izvem kaj novega, zato se strinjam, da lahko moj elektronski naslov uporabite za obveščanje o programu Lutkovnega gledališča Ljubljana.

Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.