Na glavno vsebino
Kraljestvo
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL

Nakup vstopnic

Blagajna

Blagajna se nahaja v pritličju gledališča, nasproti spodnje postaje tirne vzpenjače, kjer je tudi knjigarna. Odprta je vsak delavnik med 9. in 19. uro in v soboto med 9. in 13. uro ter uro pred predstavo. 

Telefonski številki sta 01 3000 982 in 080 2004 (brezplačna številka), elektronski naslov blagajna@lgl.si

Vstopnice lahko kupite z gotovino ali s plačilnimi karticami. Vstopnico potrebuje vsak obiskovalec ne glede na starost. Prosimo, da ste pozorni na priporočljivo spodnjo starostno mejo, navedeno pri vsaki predstavi.

Če se predstave ne morete udeležiti, lahko vstopnico stornirate na blagajni najkasneje eno uro do začetka predstave. Denarja za vrnjene vstopnice po tem roku ne vračamo. 

Včasih smo zaradi višje sile primorani kakšnega od svojih dogodkov odpovedati. Priporočamo, da pred obiskom predstave preverite našo spletno stran, kjer so dostopne informacije o morebitnih odpovedih predstav. Za informacije lahko kontaktirate tudi našo blagajno. Če predstavo ali dogodek odpovemo, lahko vstopnice zamenjate za drugo predstavo ali pa vam vrnemo denar (prevzeti ga morate v enem mesecu).

Do brezplačne vstopnice za predstave so upravičeni študentje AGRFT, člani ZDUS, brezposelni ob predložitvi potrdila Zavoda za zaposlovanje ter invalidi ob predložitvi Evropske kartice ugodnosti za invalide. Več o Evropski kartici ugodnosti za invalide je na voljo na spletni strani. 

Osebe, ki potrebujejo pomoč pri dostopu, prosimo za predhodno najavo obiska na brezplačno številko 080 2004.


Spletna prodaja

Spletna prodaja je možna preko spletnega portala lgl.mojekarte.si.

Nakup vstopnice s paketom Kresnica

Ob nakupu paketa Kresnica prejmete številko abonmajske kartice in številko PIN (zadnje štiri številke barkode kartice), ki vam omogočata tudi nakup vstopnic po spletu. Na spletni strani lgl.mojekarte.si ali www.lgl.si v vaš profil dodate paket Kresnica pod abonmajske kartice in nato izberete predstavo, označite sedeže ter potrdite nakup s paketom Kresnica. Če profila še nimate, si ga ustvarite s klikom na gumb "Postanite uporabnik". Vstopnice prevzamete na blagajni LGL z vavčerjem, natisnjenim ali shranjenim na pametni telefon, najkasneje 15 minut pred začetkom predstave. Če vstopnice kupujete na blagajni LGL, ob nakupu predložite vaš paket Kresnica. V primeru, da se predstave ne morete udeležiti, vstopnice ali potrdilo o nakupu najmanj uro pred predstavo vrnite na blagajno ali pošljite na e-naslov: blagajna@lgl.si.

Nakup vstopnice s kartico KU KU

Ob nakupu kartice prejmete geslo – kodo PIN, ki vam omogoča nakup vstopnic po spletu. Na spletni strani lgl.mojekarte.si ali www.lgl.si izberete predstavo, označite sedeže, vpišete številko kartice KU KU (brez vezajev in presledkov) in kodo PIN ter potrdite nakup. Vstopnice prevzamete na blagajni LGL z vavčerjem, natisnjenim ali shranjenim na pametni telefon, najkasneje 15 minut pred začetkom predstave. Če vstopnice kupujete na blagajni LGL, ob nakupu predložite kartico KU KU. Če se predstave ne morete udeležiti, vstopnice ali potrdilo o nakupu najmanj uro pred predstavo vrnite na blagajno ali pošljite na e-naslov: blagajna@lgl.si.

Prodaja na drugih prodajnih mestih

Vstopnice so na prodaj tudi v okviru mreže Mojekarte.si v poslovalnicah M holidays, Kompas, Petrol, OMV, TIC Ljubljana, Avtobusna postaja Ljubljana, Info točka BTC - dvorana A, trafike 3DVA in drugod. Preverite seznam prodajnih mest.

Prodaja za skupine

Naše predstave in kulturno-umetnostni programi omogočajo poglobljeno doživljanje gledališča in ponujajo predloge, kako gledališko umetnost ustvarjalno preplesti z učnim programom ter spodbuditi udejanjanje družbeno angažiranih idej na presečišču kulture in umetnosti, znanosti in tehnologije. 

Informacije in rezervacije:  01 300 09 76, organizacija@lgl.si