Vabilo k spletnemu ogledu predstave Peskovnik

Spoštovani abonenti,

v Lutkovnem gledališču Ljubljana pričakujemo, da bi se gledališča za več kot deset gledalcev lahko odprla v maju, tako da bomo poskušali, če omejitve ne bodo prehude, naš abonmajski program izpeljati do poletja. Pri tem bo prišlo tudi do nekaterih sprememb v programu, saj nekaterih  predstav, ki so bile predvidene v Drznem abonmaju, žal, ne bomo mogli izpeljati. 

Ker vas v tem trenutku še ne moremo povabiti v gledališče, vas vabimo k spletnemu ogledu predstave Peskovnik režiserja Mihe Goloba. Spoznali boste štri neznance, ki gradijo krhek in spremenljiv svet. Iz zrnc peska nastajajo vesolje, čas, bitja, pokrajine, naravni pojavi, razpoloženja in odnosi, arhitekture in predmeti. Predstavo sta za spletno objavo posnela video umetnika Vesna Krebs in Borut Kumperščak. Predstavo Peskovnik smo v Drzni abonma uvrstili namesto predstave Zvezdni prah.

Predstavo si lahko ogledate v petek, 30. aprila in v soboto 1. maja, ob 17. uri. Po predstavi - ob 18. uri - vas vabimo, da se nam pridružite na spletnem pogovoru z ustvarjalno ekipo. Govorili bomo o skrivnostih iz zaodrja, poteku ustvarjalnega procesa in izkušnji dela s tem posebnim materialom. 

Za spletni ogled predstave in pogovor po predstavi je potrebna predhodna prijava na e-naslov blagajna@lgl.si ali po telefonu 080 2004, po potrditvi pa vam bomo poslali ločeni povezavi za ogled predstave in za pogovor na zoomu. Prosimo vas, da ob prijavi navedete, če se želite udeležiti tudi pogovora. Za vse, ki ste v teh dneh na počitnicah, bomo spletni ogled omogočili po koncu počitnic.

Ostanite zdravi.

Lutkovno gledališče Ljubljana  Facebook Vimeo Twitter Pinterest Instagram Tumblr