Vabilo na premiero predstave Mala vrla viteza

Spoštovane in spoštovani,

vabimo vas na premiero predstave Mala vrla viteza, nastale po duhoviti knjižni predlogi Bjørna Fredrika Rørvika in Alice Lima de Faria. Uprizoritev je nastala pod režijsko taktirko Ivane Djilas, ki je tudi avtorica dramatizacije. Premiera bo v četrtek, 19. oktobra 2023, ob 17.00 na Velikem odru.

Predstava spodbuja k iskanju alternativnih rešitev, ki so dobre za vse vpletene. Prikaže, da marsikaj ni tako, kot si mislimo, zato je bolje opustiti predsodke. Na glavo obrača vse, kar gledalec pričakuje od vitezov, kraljev, princesk in zmajev.

Vljudno vas prosimo, da vašo udeležbo potrdite z odgovorom na to sporočilo do srede, 18. oktobra 2023. Vabilo velja za dve osebi.

Uroš Korenčan, direktor         
Mare Bulc, umetniški vodja

Uprizoritev nastaja v dogovoru z mednarodno agencijo za izvajalske pravice Teaterforlaget Songbird AS - www.songbirdteater.com.  Facebook Vimeo Twitter Pinterest Instagram Tumblr  

Naše ustvarjanje podpirajo: ustanoviteljica javnega zavoda Mestna občina Ljubljana, sofinancer Ministrstvo za kulturo, sponzorja Telekom Slovenije in Zavarovalnica Triglav

Če ne želite več prejemati naših novic, sledite odjavi