Razpis za festival Zlata paličica 2017 Imate težave s prikazom sporočila? Odprite sporočilo v brskalniku.

Zlata paličica 2017

Lutkovno gledališče Ljubljana, Slovenski gledališki inštitut in Cankarjev dom objavljajo razpis za začetek prijav na 17.  festival uprizoritvenih umetnosti za otroke in mlade Zlata paličica 2017.

Osrednji pregledni nacionalni festival uprizoritvenih umetnosti za otroke in mlade je namenjen izobru najboljših slovenskih dramskih, glasbenih, lutkovnih, plesnih in eksperimentalnih predstav za otroke in mlade preteklih dveh let s težnjo predstavitve umetniških presežkov na področju uprizoritvene ustvarjalnosti.

Na festivalu lahko sodelujejo javni zavodi, nevladne organizacije, neformalne skupine in posamezniki ter drugi izvajalci na področju uprizoritvenih umetnosti, ki poklicno ustvarjajo dramsko, glasbeno, lutkovno, plesno in eksperimentalno gledališče za otroke in mladino.

Predstave festivala bo izbrala strokovna komisija v sestavi: Nika Arhar, Milena Mileva Blažič in Martina Peštaj. Prijave sprejemamo do vključno 5. januarja 2017.

Več informacij o razpisu >> Lepo pozdrav!


Petra Škofic

Odnosi z javnostmi
Lutkovno gledališče Ljubljana
Tel. 01 548 4543, 041 691 102

 

  Facebook Vimeo Twitter Pinterest Instagram Tumblr  

Knjigarna in blagajna LGL je odprta od ponedeljka do petka med 9. in 19. uro, ob sobotah med 9. in 13. uro ter uro pred predstavo. Za informacije je na voljo brezplačna telefonska številka 080 2004. Če se predstave ne morete udeležiti, lahko vstopnico vrnete na blagajno do začetka predstave. Če ne želite več prejemati naših novic, sledite odjavi