Izpostavljamo Imate težave s prikazom sporočila? Odprite sporočilo v brskalniku.

Pravljice za mravljice

Na naš veliki oder prihaja nadaljevanje lutkovne predstave Štiri črne mravjice. Zbirka kratkih zgodbic letošnje nagrajenke Prešernovega sklada Anje Štefan je v gledališki priredbi na našem odru prvič zaživela leta 2014, osem let kasneje pa so pred nami Pravljice za mravljiceŠtiri črne mravljice utečeno vandrajo po svetu. So kot srce istega organizma, kot klicaj, vprašaj, vejica ali pika ene misli. Polne so meditativnih premislekov, skromnih, a globokih modrovanj in duhovitih prebliskov. Spoznavajo, kako prisluhniti radostim ali tegobam drugega. Kako sprejeti pohvalo ali kritiko. Kako spodbuditi, tolažiti, se skupaj veseliti. Kako pomembno je vedeti, da se imaš na koga nasloniti. In da včasih ni treba dosti, da je dovolj le majhen blag oprosti. Predvsem pa, kako biti skupaj, a ob tem ostati sam(a) svoj(a).

Predstava je primerna za otroke od 3. leta dalje, nastala je v režiji Martine Maurič Lazar, igrajo pa Lana Bučevec, Polonca Kores, Matevž Müller in Katja Povše.

Zaradi bolezni je naša blagajna odprta samo uro pred predstavo. Priporočamo nakup vstopnic preko spleta ali na prodajnih mestih mojekarte.si (Petrol, OMV, Trafika, Kiosk). Imetniki KUKU kartice in paketa Kresnica si vstopnice lahko rezervirate preko spleta ali preko e-pošte blagajna@lgl.si.  Facebook Vimeo Twitter Pinterest Instagram Tumblr  

Če ne želite več prejemati naših novic, sledite odjavi