LGL v novi sezoni Imate težave s prikazom sporočila? Odprite sporočilo v brskalniku.

Lutkovno gledališče Ljubljana v novi sezoni

V Lutkovnem gledališču Ljubljana smo zadnje mesece izkoristili za snovanje novih razsežnosti našega delovanja. Od ponovnega odprtja gledališča v maju smo odigrali kar 38 predstav, od tega 18 na prostem, zasnovali 13 premiernih novitet ter 15. mednarodni festival sodobne lutkovne umetnosti LUTKE, ki naj bi potekal od 2. do 10. oktobra.

Predvsem začetek sezone smo primorani prilagoditi celoviti rekonstrukciji na našem najstarejšem – Šentjakobskem odru. Zaradi gradbenih del v naši hiši, nove družbene realnosti, predvsem pa zaradi obveznosti do abonentov iz pomladnega obdobja smo se v gledališču odločili, da v prihajajoči sezoni 2020/2021 novih abonmajev ne bomo razpisali.

Stik z našimi obiskovalci bomo zagotovili z novim gledališkim paketom, ki smo ga poimenovali Kresnica. Paket vstopnic za 26 evrov vključuje ogled 6 predstav z našega repertoarja po izboru obiskovalcev.

Kresnice, ki nas v toplih poletnih večerih obletavajo s svojo svetlobno gracioznostjo, spodbujajo našo domišljijo, hkrati pa odpirajo brezmejna vprašanja o delovanju narave. V Lutkovnem gledališču Ljubljana smo prepričani, da se kulturna osveščenost in stik z naravo odlično dopolnjujeta pri razvoju zavednejših mladih državljanov, zato bomo eno od predstav odigrali tudi v naravnem ambientu Arboretuma Volčji Potok in tako povezali sprehod po botaničnem biseru z ogledom gledališke predstave.

Paket je v prodaji od 25. avgusta do 31. decembra 2020. Vstopnice bodo imetniki, ki bodo imeli prednost pri rezervaciji vstopnic, lahko izkoristili v enem letu, in sicer do 31. decembra 2021.

Prodaja poteka na blagajni gledališča in preko spleta.Lep pozdrav,


Petra Škofic

Odnosi z javnostmi
Lutkovno gledališče Ljubljana
Tel. 01 548 4543, 041 691 102

 

  Facebook Vimeo Twitter Pinterest Instagram Tumblr