Lutkovno v novi sezoni Imate težave s prikazom sporočila? Odprite sporočilo v brskalniku.

Lutkovno gledališče Ljubljana v novi sezoni

V Lutkovnem gledališču Ljubljana smo zadnje mesece izkoristili za snovanje novih razsežnosti našega delovanja. Od ponovnega odprtja gledališča v maju smo odigrali kar 40 predstav, od tega polovico na prostem, zasnovali smo tudi 13 premiernih novitet, ki jih boste lahko videli v novi sezoni.

Na začetku sezone bo naše delo še okrnjeno zaradi prenove našega najstarejšega - Šentajkobskega odra, od oktobra naprej pa upamo, da bomo naš program lahko izvajali nemoteno. Zaradi gradbenih del v naši hiši in nove družbene realnosti, ki jo narekuje soočanje z epidemijo, predvsem pa zaradi obveznosti do abonentov iz pomladnega obdobja smo se v gledališču odločili, da v prihajajoči sezoni 2020/2021 novih abonmajev ne bomo razpisali.

Stalen stik z obiskovalci bomo zagotovili z novim gledališkim paketom, ki smo ga poimenovali Kresnica. Paket vstopnic za 26 evrov vključuje ogled 6 predstav z našega repertoarja po izboru obiskovalcev.

Kresnice, ki nas v toplih poletnih večerih obletavajo s svojo svetlobno gracioznostjo, spodbujajo našo domišljijo, hkrati pa odpirajo brezmejna vprašanja o delovanju narave. V Lutkovnem gledališču Ljubljana smo prepričani, da se kulturna osveščenost in stik z naravo odlično dopolnjujeta pri razvoju zavednejših mladih državljanov, zato bomo eno od predstav odigrali tudi v naravnem ambientu Arboretuma Volčji Potok in tako povezali sprehod po botaničnem biseru z ogledom gledališke predstave.

Paket je v prodaji od 25. avgusta do 31. decembra 2020. Vstopnice bodo imetniki, ki bodo imeli prednost pri rezervaciji vstopnic, lahko izkoristili v enem letu, in sicer do 31. decembra 2021.

Prodaja poteka na blagajni gledališča in preko spleta.  Facebook Vimeo Twitter Pinterest Instagram Tumblr