Prosti termini Sapramiške v zaključku sezone

Spoštovane mentorice in mentorji vrtčevskih in šolskih skupin,

v izteku letošnje sezone sta na voljo še dva termina naše priljubljene Sapramiške in sicer:

  • ponedeljek, 19. 6. ob 9:30
  • četrtek, 22. 6. ob 9:30

Za rezervacijo termina kontaktirajte Špelo Juntes, 01 300 09 76, organizacija@lgl.si. Vljudno vas vabimo, da z nami preživite vstop v poletne dni. 

Obenem pa vas spominjamo, da že sprejemamo povpraševanja za jesen 2023. Za lažjo izbiro predstave smo za vas pripravili tudi katalog uprizoritev, za katere verjamemo, da ključno bogatijo otroško domišljijo in spodbujajo njen razvoj. Na povezavi boste našli tudi informacije o dodatnem pedagoškem programu, ki ga pripravljamo v našem gledališču. Vljudno vas vabimo, da nam svoje povpraševanje čim prej oddate preko obrazca ali pa nas kontaktirate na spodnjem naslovu.

Že v začetku septembra pa napovedujemo dve premieri, primerni za starejše vrtčevske otroke ter prvo triado osnove šole:

  • Plesno-glasbena uprizoritev Polna luna, za katero je songe spisal priznani slovenski dramaturg in pisatelj Nebojša Pop Tasić, režiral pa jo bo koreograf Sebastjan Starič, bo igrivo spregovorila o svetu, o katerem sanjamo, ko zaspimo.
  • Galop, ki je nastal izpod peresa Ane Duše in Tina Grabnarja, tudi režiserja uprizoritve, pa bo v tehniki senčnega gledališča izrisal zgodbo o dečku in njegovem konju, s katerim se podata na pot iskanja pravega pomena prijateljstva.
Lep pozdrav,

Špela Juntes

Organizatorka
01 300 09 76
organizacija@lgl.si

 

  Facebook Vimeo Twitter Pinterest Instagram Tumblr  

Naše ustvarjanje podpirajo: ustanoviteljica javnega zavoda Mestna občina Ljubljana, sofinancer Ministrstvo za kulturo, pokrovitelja Telekom Slovenije in Zavarovalnica Triglav. Če ne želite več prejemati naših novic, sledite odjavi