Sprejemamo povpraševanje za novo sezono

Spoštovane mentorice in mentorji vrtčevskih in šolskih skupin,

v prihajajoči sezoni 2023/24 bomo uprizorili 11 novih predstav, med njimi bo večina namenjenih otroškemu občinstvu, tri pa bodo naslavljale srednješolce in odrasle. Celoten seznam premier si lahko ogledate na tej povezavi

Za lažjo in hitrejšo organizacijo dopoldanskih skupinskih ogledov predstav v jeseni smo že začeli z zbiranjem povpraševanj. Vljudno vas vabimo, da nam svoje povpraševanje čim prej oddate preko obrazca ali pa nas kontaktirate na spodnjem naslovu.

Za lažjo izbiro predstave pa smo za vas pripravili tudi katalog uprizoritev, za katere verjamemo, da ključno bogatijo otroško domišljijo in spodbujajo njen razvoj. Na povezavi boste našli tudi informacije o dodatnem pedagoškem programu, ki ga pripravljamo v našem gledališču. 

Že v začetku septembra pa napovedujemo dve premieri, primerni za starejše vrtčevske otroke ter prvo in drugo triado osnove šole:

  • Plesno-glasbena uprizoritev Polna luna, za katero je songe spisal priznani slovenski dramaturg in pisatelj Nebojša Pop Tasić, režiral pa jo bo koreograf Sebastjan Starič, bo igrivo spregovorila o svetu, o katerem sanjamo, ko zaspimo.
  • Galop, ki je nastal izpod peresa Ane Duše in Tina Grabnarja, tudi režiserja uprizoritve, pa bo v tehniki senčnega gledališča izrisal zgodbo o dečku in njegovem konju, s katerim se podata na pot iskanja pravega pomena prijateljstva.

Tudi v novi sezoni se veselimo vaše družbe!
Lep pozdrav,

Špela Juntes

Organizatorka
01 300 09 76
organizacija@lgl.si

 

  Facebook Vimeo Twitter Pinterest Instagram Tumblr  

Naše ustvarjanje podpirajo: ustanoviteljica javnega zavoda Mestna občina Ljubljana, sofinancer Ministrstvo za kulturo, pokrovitelja Telekom Slovenije in Zavarovalnica Triglav. Če ne želite več prejemati naših novic, sledite odjavi