Vabilo k ogledu predstave Nevidna Imate težave s prikazom sporočila? Odprite sporočilo v brskalniku.

Sezona 2021/2022

Vabilo k ogledu predstave Nevidna

Režiser Primož Ekart v avtorski predstavi Nevidna spregovori o občutljivosti trenutkov iztekajočega se človeškega življenja, ki so polni intenzivnih spominov in obračunov s samim seboj ter svetom. To je zgodba o ženski, ki je nevidna, vedno nekje ob robu življenja, ki polzi mimo. Tudi njenega odhoda ne bo nihče opazil.
Poetično dramo Nevidna smo premierno uprizorili 17. januarja 2021, v času, ko so bila gledališča zaprta in ko smo k ogledu lahko povabili zgolj strokovno javnost. Vabimo vas, da si predstavo ogledate v petek, 1. oktobra ali v soboto, 2. oktobra, ob 20. uri, v Tunelu LGL. 

Poetična drama za odrasle
Koprodukcija z zavodom Imaginarni

Režiser Primož Ekart, scenografinja Meta Grgurević, igrata Maja Kunšič in Lovro Finžgar, kostumografinja Tina Kolenik, skladatelj Tine Grgurevič, oblikovalec svetlobe Andrej Hajdinjak, oblikovalca videa Domen Martinčič in Vid Hajnšek, koreografinja Rosana Hribar, prevajalka pesmi Tina Mahkota, lutkovna tehnologa Zoran Srdić in David Klemenčič, glasbenika Oskar Longyka in Blaž Celarec, lektorica Maja Cerar, vodja predstave in oblikovalec zvoka Mitja Vasić in lučni vodja Niko Štabuc.

Prosimo, da svojo udeležbo potrdite z odgovorom na to sporočilo in da pred pričetkom predstave hostesni službi pokažete potrdilo o izpolnjevanju pogoja PCT. Hvala.


Uroš Korenčan, direktor         
Ajda Rooss, umetniška vodja  Facebook Vimeo Twitter Pinterest Instagram Tumblr  

Naše ustvarjanje podpirajo: ustanoviteljica javnega zavoda Mestna občina Ljubljana, sofinancer Ministrstvo za kulturo, sponzorja Telekom Slovenije in Zavarovalnica Triglav. Če ne želite več prejemati naših informacij, sledite odjavi