OPOMNIK: Vabilo mentorjem na predstavitev programa za srednje šole v sezoni 2024/2025

Spoštovana pedagoška delavka in pedagoški delavec,

pošiljamo vam prijazen opomnik in ponovno vabilo, da se nam pridružite na predstavitvi programa za srednješolsko občinstvo, ki se bo zgodila v četrtek, 16. maja 2024 ob 17.15 v LGL in ji bo sledil brezplačen ogled uprizoritve Šolski zvezek ob 18.00. Uprizoritev je nastala po motivih istoimenske sodobne klasike Agote Kristof in je primerna za starejše od 15 let.

LGL v sezoni 2024/2025 poleg nove stvaritve ohranja 10 uprizoritev namenjenim starejšim od 15 let iz prejšnjih sezon. Uprizoritve, ki že leta slavijo na mednarodnih festivalih, odstirajo ključne družbene dinamike prek reinterpretacij (klasičnih) literarnih del skozi lutkovni medij.   

Vljudno Vas prosimo, da nam potrditev udeležbe na predstavitvenem dogodku javite do vključno 10. maja 2024 na organizacija@lgl.si. Ob prijavi Vas prosimo, da navedete naslednje podatke:

IME IN PRIIMEK:

NAZIV ŠOLE:

MOBILNI TELEFON:

ŠTEVILO VSTOPNIC:


Med 16. in 19. majem v LGL pripravljamo BiFest: Showcase mladih lutkovnih ustvarjalcev LGL, na katerem bomo odigrali 5 uprizoritev, ki so nastale v sklopu našega programa BiTeater. Med njimi so štiri namenjene mladostnikom od 15. leta dalje.

Ob tej priložnosti Vas vljudno vabimo tudi, da si ogledate celoten program BiFesta in si rezervirate brezplačne vstopnice za ogled uprizoritev prek sporočila na naslov pr@lgl.si


Veselimo se vaše družbe!

Mare Bulc
Umetniški vodja LGL
 
Uroš Korenčan
Direktor LGL  Facebook Vimeo Twitter Pinterest Instagram Tumblr  

Naše ustvarjanje podpirajo: ustanoviteljica javnega zavoda Mestna občina Ljubljana, sofinancer Ministrstvo za kulturo, pokrovitelja Telekom Slovenije in Zavarovalnica Triglav. Če ne želite več prejemati naših novic, sledite odjavi