Vabilo na premiero predstave Kidričeva 29c

Spoštovane in spoštovani,

vljudno vas vabimo na premierno uprizoritev predstave Kidričeva 29c, ki bo v petek, 2. februarja 2024 ob 19.30 v Kulturnici LGL. Kidričeva 29c je avtorski projekt Martina Mlakarja, ki je predstavo režiral skupaj s Tajdo Lipicer, in v njej tudi igra.

Kidričeva 29c prek medija predmetnega gledališča uprizarja »glasno tišino«, ki nastane po smrti človeka. Predmete osmisli kot nosilce lastnega ali podedovanega spomina, kot sprožilce, ki govorijo o nekem življenju, a obenem porajajo preplet pripovedovalčeve naivnosti in obžalovanja. In kljub temu da avtor predmete animira, prostoru ne more povrniti življenja, s katerim je bil nekoč prežet.

Predstava je nastala v okviru programskega sklopa BiTeater, ki mladim avtorjem omogoča prvo profesionalno avtorsko snovanje in raziskovanje znotraj širokega polja sodobne lutkovne umetnosti.

Vabilo velja za eno osebo do zapolnitve mest. Prosimo, da svojo udeležbo potrdite z odgovorom na to sporočilo do vključno srede, 31. januarja 2024.

Veselimo se vašega obiska.

Uroš Korenčan, direktor         
Mare Bulc, umetniški vodja  Facebook Vimeo Twitter Pinterest Instagram Tumblr  

Naše ustvarjanje podpirajo: ustanoviteljica javnega zavoda Mestna občina Ljubljana, sofinancer Ministrstvo za kulturo, sponzorja Telekom Slovenije in Zavarovalnica Triglav

Če ne želite več prejemati naših novic, sledite odjavi