Vabilo na premiero predstave Pravljice za mravljice Imate težave s prikazom sporočila? Odprite sporočilo v brskalniku.

Sezona 2021/2022

Vabilo na premiero lutkovne predstave Pravljice za mravljice

Vljudno vas vabimo, da se nam pridružite na premieri predstave Pravljice za mravljice, ki bo v soboto, 12. marca 2022, ob 18. uri, na Velikem odru LGL. Zbirka kratkih zgodbic letošnje nagrajenke Prešernovega sklada Anje Štefan Štiri črne mravljice je v gledališki priredbi prvič zaživela na našem odru leta 2014. Pravljice za mravljice so njeno nadaljevanje, tudi tokrat pa je režija v rokah Martine Maurič Lazar.

Anja Štefan
PRAVLJICE ZA MRAVLJICE
Lutkovna predstava, 3+

Avtorici priredbe Martina Maurič Lazar in Anja Štefan, režiserka Martina Maurič Lazar, dramaturginja Jera Ivanc, avtor likovne podobe lutk Zvonko Čoh, scenografka in kostumografka Jasna Vastl, lutkovni tehnolog Žiga Lebar, skladatelj in izvajalec glasbe Milko Lazar, oblikovalka svetlobe Nastja Miheljak, lektorica Irena Androjna Mencinger, asistentka dramaturginje Tajda Lipicer (študijsko AGRFT) in asistentka režiserke Tončica Knez (študijsko ERAZMUS).

Igrajo Lana Bučevec k. g., Polonca Kores, Matevž Müller in Katja Povše k. g.

Prosimo, da svojo udeležbo potrdite z odgovorom na to sporočilo ali po telefonu 01 548 45 43.

Uroš Korenčan, direktor         
Ajda Rooss, umetniška vodja  Facebook Vimeo Twitter Pinterest Instagram Tumblr  

Naše ustvarjanje podpirajo: ustanoviteljica javnega zavoda Mestna občina Ljubljana, sofinancer Ministrstvo za kulturo, sponzorja Telekom Slovenije in Zavarovalnica Triglav. Če ne želite več prejemati naših informacij, sledite odjavi