Zeleno povezuje Imate težave s prikazom sporočila? Odprite sporočilo v brskalniku.

V Lutkovnem gledališču Ljubljana se pridružujemo prizadevanjem za zmanjšanje uporabe plastičnih vrečk

V Lutkovnem gledališču Ljubljana se pridružujemo prizadevanjem za zmanjšanje uporabe plastičnih vrečk in plastičnih izdelkov, saj se zavedamo negativnih učinkov, ki jih imajo na naše okolje. V sodelovanju z Društvom zelenih nadzornikov Ljubljana bomo v skupni akciji Zeleno povezuje našim obiskovalcem v soboto, 16. novembra, od 12. do 14. ure, na stojnici pred gledališčem podarili trajnostne mrežaste vrečke iz recikliranih materialov.

Akcijo bomo pričeli z ogledom predpremiere laponskih povedk v glasbi in papirju Tjulenj, ki je primerna za otroke od 3. leta dalje. Vstopnice zanjo so v prodaji na blagajni ali preko spleta. Ob 12. uri bo sledil koncert pozabljenih ljudskih pesmi iz različnih koncev sveta v izvedbi Matije Solceta, Barje Drnovšek in Bojana Cvetrežnika. Koncert bo pred gledališčem ali v primeru dežja v preddverju Velikega odra. Vstopnine ni. V preddverju Malega odra bo ob 12. uri za otroke delavnica izdelovanja lutk iz papirja, ki jo bo vodil Brane Solce. Vstop je prost.

Prepričani smo, da s skrbjo za kulturno osveščenost in ohranjanje narave, lahko skupaj pripomoremo k razvoju odgovornejših mladih državljanov naše prestolnice.Lep pozdrav,


Petra Škofic

Odnosi z javnostmi
Lutkovno gledališče Ljubljana
Tel. 01 548 4543, 041 691 102

 

  Facebook Vimeo Twitter Pinterest Instagram Tumblr  

Če ne želite več prejemati naših novic, sledite odjavi