Pismo mojemu igralcu Imate težave s prikazom sporočila? Odprite sporočilo v brskalniku.

Sezona 2020/2021

Pismo mojemu igralcu

Spoštovani,

žal vas še ne moremo razveseliti s povabilom k ogledu predstav, pričakujemo pa, da bi se to lahko zgodilo v maju. Vam pa posredujemo prošnjo slovenskega gledališkega portala SiGledal, kjer v času zaprtja gledališč poteka štafetna igra Pismo mojemu igralcu.

S to akcijo želijo gledališkim ustvarjalcem sporočiti, da mislijo nanje in da pogrešajo njihovo umetniško ustvarjanje in odrsko žarenje ...  Vabimo vas, da se vključite v to štafeto in da se v pismu spomnite koga, ki vas je v neki svoji vlogi začaral, morda mu podarite pesem, dobro misel, dragocen in nepozaben spomin, nestrpno pričakovanje vnovičnega srečanja v živo ...  Pišete lahko komurkoli: igralcu, plesalcu, režiserki, koreografinji, kostumografu, gledališki hiši, direktorju, biljeterki ..." Pismo pošlji na sigledal@gmail.com

Akcija Pismo mojemu igralcu je že bila predstavjena v medijih, med drugim na Radiu Trst A,  v Večeru, v oddaji Oder in oddaji Svet kulture ... – V počastitev svetovnega dneva gledališča (27. marec) je izšla knjiga Sto pisem mojemu igralcu, v kateri je zbranih prvih sto pisem, ki so bila na portalu objavljena v letu 2020.

Ostanite zdravi.


  Facebook Vimeo Twitter Pinterest Instagram Tumblr  

Naše ustvarjanje podpirajo: ustanoviteljica javnega zavoda Mestna občina Ljubljana,
sofinancer Ministrstvo za kulturo, sponzorja Telekom Slovenije in Zavarovalnica Triglav

Če neželite več prejemati naših novic, sledite odjavi