Spletni dogodki LGL ob koncu leta Imate težave s prikazom sporočila? Odprite sporočilo v brskalniku.

Na spletu Lutkovnega gledališča Ljubljana za praznike Peter Pan in Sovica Oka

Lutkovno gledališče Ljubljana ob koncu leta otrokom poklanja brezplačni spletni ogled predstav Peter Pan in Sovica Oka. Dramska pustolovščina Peter Pan je bil v režiji Yulie Roschina premierno uprizorjen leta 2017, vlogo Peter Pana pa je odigral Nik Škrlec. Predstava bo na spletu dostopna od 25. decembra naprej. Marionetna predstava Sovica Oka je nastala po pravljici Svetlane Makarovič in v režiji Braneta Vižintina leta 2018. Gledalci jo bodo videli prvi dan novega leta. Poleg številnih brezplačnih predstav, ki si jih gledalci še vedno lahko ogledajo na spletni strani Lutkovnega gledališča Ljubljana, pa je od nedelje kot video na zahtevo na voljo tudi nova predstava Najprisrčnejši velikan režiserja Jake Ivanca. Cena za ogled na strani https://vimeo.com/ondemand/najprisrcnejsivelikan je 5 evrov. 

Dedek Mraz se je letos odločil, da otroke povpraša, kako preživljajo te nenavadne čase in kaj so dobrega naredili čez leto, preko zooma. Spletni pogovor, ki bo v nedeljo, 27. decembra, ob 16. in ob 18. uri, bo moderiral igralec Matej Zemljič. Sodelovanje otrok pri pogovoru z dedkom Mrazom je brezplačno, potrebna pa je predhodna prijava na e-naslov blagajna@lgl.si. V prihodnjem tednu, 30. decembra, ob 10.uri, bo dedek Mraz obiskal tudi oskrbovance Doma starejših občanov Ljubljana Bežigrad. Pozdravil jih bo seveda bolj od daleč, na vrtu doma.

Gledališka knjigarna bo skladno z vladnim odlokom v četrtek zaprla svoja vrata, bo pa še vedno možen osebni prevzem vnaprej naročenih knjig, ilustracij vrhunskih slovenskih umetnikov in voščilnic. Naročila sprejemamo na telefon 01 3000 982, ponudba pa je objavljena na spletni strani gledališča.Srečno 2021!


Petra Škofic

Lutkovno gledališče Ljubjana
Odnosi z javnostmi
Tel. 041 691102

 

  Facebook Vimeo Twitter Pinterest Instagram Tumblr  

Naše ustvarjanje podpirajo: ustanoviteljica javnega zavoda Mestna občina Ljubljana
sofinancer Ministrstvo za kulturo, sponzorja Telekom Slovenije in Zavarovalnica Triglav

Če neželite več prejemati naših novic, sledite odjavi