Na glavno vsebino
Kraljestvo
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL

Zbrana sredstva za žrtve poplav in neurij

30. 10. 2023

Prejšnji petek, 27. 10. 2023, smo v Lutkovnem gledališču Ljubljana priredili dobrodelno lutkovno predstavo Zajčkova hišica, ki ji je sledila licitacija predmetov in umetniških del.

Pred predstavo sta obiskovalce nagovorila direktor LGL Uroš Korenčan in umetniški vodja LGL Mare Bulc, ki sta poudarila pomen solidarnosti in se zbranim zahvalila za srčnost in dobrodelnost. Licitacijo, ki je sledila, je vodila ilustratorka Zajčkove hišice in avtorica likovne podobe predstave Hana Stupica. Licitacijo je vodila ob pomoči priljubljene pisateljice in avtorice knjige Anje Štefan, ki je prireditev popestrila z ugankami za najmlajše.

Celoten izkupiček prodanih vstopnic ter dražbe predmetov in umetniških del je šel v dobrodelne namene, za žrtve poplav in neurij. Z veseljem sporočamo, da skupni znesek vstopnic razprodane predstave in dražbe znaša 2.485 €. Sredstva smo posredovali društvu Humanitarček.

Vsem, ki ste prispevali, bodisi z nakupom vstopnice bodisi z dražbo umetniških del in predmetov, se iz srca zahvaljujemo.

Dogodek smo izvedli v sodelovanju z ilustratorko Hano Stupica, Mladinsko knjigo, društvom Humanitarček in društvom Unima.

filePath