Na glavno vsebino
Kraljestvo
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
/default/ABONMA 15-plus/Abonma_15_benerji_LGL_2.jpg
PREDSTAVE V PRIHODNJIH DNEH
      Za otroke       Za mladino in odrasle   A   Abonma
Novice
04.07.2024
Lutkovno gledališče Ljubljana zaključuje sezono z gostovanji po zunanjih prizoriščih. S predstavo Zajčkova hišica bomo v petek, 5. julija, gostovali v znameniti Vili Manin, eni najpomembnejših beneških vil iz 18. stoletja v Passariano di Codroipo v Furlaniji Julijski Krajini.
10.06.2024
Predstava Tunel se je iz gostovanja na 37. mednarodnem gledališkem festivalu VALISE v Lomži na Poljskem pravkar vrnila z nagrado za kolektivno igro, ki so jo prejeli igralci Miha Arh, Gašper Malnar, Barbara Kanc in Filip Šebšajevič. Ekipi Tunela iskreno čestitamo!
22.05.2024
Na 11. Bienalu slovenskega oblikovanja Brumen je grafična oblikovalka Ajda Schmidt prejela priznanje za odlično slovensko oblikovanje za celostno grafično podobo našega festivala LUTKE 2022.
20.05.2024
Po uspešnem gostovanju na 11. ASSITEJ festivalu v Kapošvaru (Madžarska), se je naša ekipa Tunela odpravila še na 26. mednarodni lutkovni festival Zlata Iskra v Kragujevcu (Srbija), kjer je Miha Golob prejel nagrado za režijo.

Prijavite se na e-novice

Prijava

Z veseljem izvem kaj novega, zato se strinjam, da lahko moj elektronski naslov uporabite za obveščanje o programu Lutkovnega gledališča Ljubljana.

Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.