Na glavno vsebino
Kraljestvo
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL

VAROVANJE PODATKOV

Vsi vaši osebni podatki, ki nam jih poste posredovali pri prijavi na e-novice ali ob prijavi v spletno trgovino ter CRM sistem, bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov (Ur. List RS št. 59/1999, 57/2001, 59/2001).

Zaupnost osebnih podatkov LGL

Lutkovno gledališče Ljubljana se zavezuje, da bo oskrbovala stranke na najboljši način, kar vključuje tudi skrb glede zasebnosti. Razumemo, da imajo obiskovalci naše spletne strani vprašanja kako in na kakšen način ta stran zbira njihove zasebne podatke.

Katere osebne podatke zbira Lutkovno gledališče Ljubljana in s kakšnim namenom?

Obiskovalci naše spletne strani so anonimni. Strani nismo oblikovali zato, da bi zbirali kakršnekoli informacije iz vašega računalnika brez vaše vednosti. To pomeni, da v kolikor nas ne oskrbite z informacijami prostovoljno, ne bomo poznali vaše identitete, vašega e-poštnega naslova ali kakršnekoli druge informacije o vaši identiteti.

Ko bomo potrebovali vaše podatke, vas bomo prosili, da nam jih prostovoljno posredujete.

Lutkovno gledališče Ljubljana bo pridobljene podatke uporabljala izključno v namene za katere so bili pridobljeni.

Kdo obdeluje osebne podatke?

Vse posredovane informacije obravnavamo kot zaupne. So predmet zaupnih procesov in stroge korporacijske politike. Ker so zakoni o osebnih podatkih različni v vsaki državi, lahko dodajamo različne dodatke, ki so odvisne od pravnih zahtev vsake države posebej. E-mailing liste, ankete in ostale informacije, ki se jih pridobi, so uporabljene za določen namen, za katere so se te informacije zbirale in se ne distribuirajo oziroma se ne uporabljajo za marketinške namene.

Internetni protokolni naslov (IP)

IP naslov je številka, ki jo ima računalnik vsakič ko brskate po internetu. Ko uporabniki zahtevate vstop na www.lgl.si, naši strežniki zabeležijo vaš IP naslov. IP naslove uporabljamo pri diagnozi problemov, vendar jih ne povezujemo z osebnimi identitetam, zato je vsak uporabnik anonimen.

Piškotki (ang. Cookies)

Naša spletna stran omejeno uporablja tehnologijo piškotkov.

Piškotki so male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave uporabnikov s katerimi dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik - ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. Piškotki ne prenašajo nobenih osebnih podatkov ali podatkov o vašem računalniku. Če ne želite prejemati piškotkov, lahko spremenite nastavitev vašega brskalnika – vendar imate zaradi tega lahko težave pri izvajanju transakcij na naši spletni strani.

Več o piškotkih si preberite na tej spletni strani >>

Katere piškotke uporablja naša spletna stran?

Ime piškotka Namen Čas piškotka Podjetje
_utma Statistika ogledov spletne strani 2 leti Google Analytics
_utmb Statistika ogledov spletne strani 30 minut Google Analytics
_utmc Statistika ogledov spletne strani Ob zaprtju brskalnika Google Analytics
_utmz Statistika ogledov spletne strani 6 mesecev Google Analytics
ASP.NET_Sessionld Ob zaprtju brskalnika ASP.NET

Povezave z drugimi stranmi

Če se odločite zapustiti spletno stran Lutkovnega gledališča Ljubljana in preiti na drugo spletno stran, ki ni spletna stran Lutkovnega gledališča Ljubljana, potem Lutkovno gledališče Ljubljana ni odgovorno za varovanje osebnih podatkov oziroma za vsebino na drugi spletni strani. Prav tako ni odgovoren za piškotke druge spletne strani.

E-mailing lista

Preko e-pošte pošiljamo informacije, ki se vam bodo zdele koristne in jih boste želeli prejemati. Ko se pridružite naši e-mailing listi, vas bomo obveščali preko e-pošte o promocijah in akcijah. Za pošiljanje e-pošte uporabljamo drugo stran. Strežniku je prepovedano, da uporablja vaš e-poštni naslov za druge namene, razen za informacije povezane z Lutkovnim gledališčem Ljubljana. Če ne želite prejemati e-poštnih obvestil in informacij, se prosim odjavite iz e-mailing liste.

Ali bo Lutkovno gledališče Ljubljana posredovalo osebne podatke tretjim osebam?

To je slovenska spletna stran in je subjekt slovenske zakonodaje. Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS št. 86/2004) in Zakonom o zavarovalništvu.

Lutkovno gledališče Ljubljana bo tudi brez vašega dovoljenja razkril vse informacije o uporabi naše spletne strani, vključno z vašimi osebnimi informacijami, če bo to zahteval zakon ali v primeru preiskave ali zaščite pred škodljivimi delovanjem kupcev, obiskovalcev, uslužbencev, lastnine (vključno s to stranjo) ali drugih.

Sprememba podatkov o osebni varnosti

V prihodnosti si dovoljujemo spreminjanje podatkov o osebni varnosti na spletni strani www.lgl.si. Vse spremembe bodo opravljene in opisane tukaj tako, da boste seznanjeni z informacijami, ki jih zbiramo, kako jih uporabljamo oziroma katere bomo razkrili.