PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
Zaradi bolezni v ansamblu vse ponovitve predstave Peter Pan odpadejo, predstavo Štiri črne mravljice pa nadomeščamo s predstavo Kdo je napravil Vidku srajčico.
Da te ni sram
PREDSTAVE V PRIHODNJIH DNEH
      Za otroke       Za mladino in odrasle   A   Abonma
Šolski program, foto Urška Boljkovac
Dopoldanske predstave za vrtce in šole, možen je tudi plačljiv ogled spletnih predstav.
Škrt škrt kra čof!, foto Jaka Varmuž
Za spletni ogled so kot video na zahtevo (VOD) za ogled na voljo štiri predstave Zverjašček, Štiri črne mravljice, Najprisrčenjši velikan in Škrt škrt kra čof!
Knjigarna LGL, foto Mitja Vasič
Knjigarna z otroško literaturo in prodajo vstopnic je odprta vsak dan od 9. do 16. ure, ob sobotah od 9. do 13. ure ter uro pred predstavo.
Novice
20.01.2022
Lutkovno gledališče Ljubljana vabi mlade ustvarjalke in ustvarjalce (med 15 in 19 let) na avdicijo za sodelovanje v raziskovalnem delu avtorskega projekta Varje Hrvatin Da te ni sram. Predstava nastaja v okviru evropskega projekta ConnectUp.
03.01.2022
Leto 2021 je bilo kljub večmesečnemu zaprtju gledališč za Lutkovno gledališče Ljubljana uspešno. Uspeli smo realizirati 13 premiernih uprizoritev, od tega 4 koprodukcije z nevladnimi organizacijami. Na naših prireditvah je bilo 34828 obiskovalcev.
30.12.2021
Sedežni red smo skladno z ukrepi za preprečitev širjenja virusa prilagodili in sicer različno glede na vrsto dvorane. Hostesna služba vam bo dodelila sedež najbližji tistemu, ki ga boste izbrali.
10.12.2021
Zaradi poškodbe v ansamblu moramo, žal, odpovedati predstavo Peter Pan v ponedeljek, 13. decembra.

Prijavite se na e-novice

Prijava

Z veseljem izvem kaj novega, zato se strinjam, da lahko moj elektronski naslov uporabite za obveščanje o programu Lutkovnega gledališča Ljubljana.

Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.