PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
Spletni pedagoški paketi
PREDSTAVE V PRIHODNJIH DNEH
      Za otroke       Za mladino in odrasle   A   Abonma
Novice
26.10.2020
Lutkovno gledališče Ljubljana je zaradi ukrepov za zajezitev širjenja koronavirusa trenutno zaprto.
12.10.2020
S predstavo Eh man hé skupine Zero en conducta se je zaključil 15. mednarodni festival sodobne lutkovne umetnosti LUTKE 2020, na katerem so se predstavile gledališke skupine iz Francije, Belgije, Portugalske, Češke, Španije in Slovenije.
01.10.2020
Lutkovno gledališče Ljubljana s 13 premiernimi uprizoritvami, ki jih napoveduje v sezoni 2020/21, razstira brezmejna vprašanja o delovanju narave, spodbuja našo domišljijo in navdihuje mlade gledalce za umetnost. Svoboda, problematika antropocentrizma oziroma vpliv človeka in tehnologije na ekosistem, minljivost, distopični scenariji, kompleksnost in neurejenost sveta so glavne teme prihajajoče sezone.
29.09.2020
V petek, 2. oktobra se bo v Ljubljani pričel 15. mednarodni festival sodobne lutkovne umetnosti LUTKE 2020, ki v organizaciji Lutkovnega gledališča Ljubljana prinaša izbor sodobne lutkovne produkcije, ki ga je pripravila umetniška vodja festivala Ajda Rooss.

Prijavite se na e-novice

Prijava

Z veseljem izvem kaj novega, zato se strinjam, da lahko moj elektronski naslov uporabite za obveščanje o programu Lutkovnega gledališča Ljubljana.

Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.