Kit na plaži
PREDSTAVE V PRIHODNJIH DNEH
      Za otroke       Za mladino in odrasle   A   Abonma
Novice
18.11.2018
V Valleti na Malti na letni konferenci Mreže evropskih muzejskih organizacij so sinoči podelili nagrado najboljšemu otrokom prijaznemu muzeju imenovano Otroci v muzejih, ki jo podelujeta Evropska muzejska akademija in Mednarodno združenje otroških muzejev za izvirnost in odličnost približevanja kulturne dediščine otrokom.
05.11.2018
Predstavi za odrasle Misterij sove ter Zločin in kazen bosta v začetku novembra gostovali v Franciji in Rusiji, predstava za otroke Nekje drugje pa na Hrvaškem.
19.09.2018
Na avdicijo za predstavo Pravica biti človek vabimo mlade od 12. do 19. leta. Prijave zbiramo do 28. septembra, avdicija pa bo 4. in 5. oktobra.
06.07.2018
V Lutkovnem gledališču Ljubljana napovedujemo vsebinsko drzno in žanrsko izzivalno novo sezono s 13 premiernimi uprizoritvami, v katerih gledalec ostaja glavni akter, ki ga vedno znova postavljamo pred nove izzive. Včasih prehaja skozi različne gledališke prostore, razbremenjene odrskih konvencij, drugič s svojim sodelovanjem lahko celo poseže v odrsko dogajanje, ga zasuka ali popolnoma spremeni.

Prijavite se na e-novice

Prijava

Z veseljem izvem kaj novega, zato se strinjam, da lahko moj elektronski naslov uporabite za obveščanje o programu Lutkovnega gledališča Ljubljana.

Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.

3 reasons to book on our web site